петак, 16. август 2019.

Primena plastike u domacinstvu

primena-plastike-u-domacinstvu-jeftina-kupovina-gde-kupiti

Najpopularniji nacin upotrebe plastike je u plasticnim ambalazama. U plasticnoj ambalazi se nalaze sladoled, voda, sokovi i drugi prehrambeni proizvodi, a tu su naravno i ambalaze za ciscenje i higijenu poput sampona, deterdzenta...

Hrana koja je u plasticnoj ambalazi ostaje sveza i bezbedna. Lakse se transportuje jer nije teska tako da se koristi u mnogobrojnim trgovinskim lancima, restoranima itd.

Kucni predmeti od plastike

Nismo ni svesni koliko je predmeta oko nas napravljeno delimicno ili u potpunosti od plastike. Naravno, osim manjih predmeta, u nasim domovima imamo i velike elemente izradjene od plastike. PVC stolarija npr, koja ukljucuje vrata i prozore u nasim kucama. Prednost koriscenja plastike u ovom slucaju je ta sto ona moze godinama da se koristi a da se ne deformise.

Moderne kuhinje su izradjene od iverice ili drveta, ali su presvucene slojem plastike, cime se stiti prilikom cestog koriscenja.

plasticne-igracke-gde-prodavnica-plastike-veleprodaja

Namestaj od plastike

Plasticne stolice i stolovi se masovno koriste u nasim domovima, a cesto i u dvoristu, bez mnogo straha da ce biti ukradeni. Lako ih mozemo zameniti, jer nisu skupi. Isto tako i u kaficima, pa i nekim restoranima, u bastama stoji plasticni namestaj. Koji je razlog da se bas taj materijal koristi? Zato sto je plastika otporna na kisu i vremenske nepogode a takodje i ima izuzetno dug rok trajanja. Ukoliko se slomi tokom koriscenja, lako je uzeti novu i nije veliko ulaganje.

Zbog prednosti formiranja odredjenog dizajna, boje i oblika plasticnog namestaja, neki smatraju da je on i deo enterijera. Ne treba zaboraviti plasticne kante za smece, plasticne kutije za odlaganje stvari ali i plasticne fioke.

plasticni-cepovi-od-flasa-prodaja-plastike-na-veliko

Zidovi od plastike? I podovi!

Podovi od laminata se izradjuju od vise materijala, kombinovanjem drveta i plastike. U ovom slucaju, plastika sluzi kao otpor na habanje, takodje stiti od vlage i svetlosti. Postoje i itisoni koji se izradjuju od sintetike, time u sebi sadrze plasticna vlakna cime su manje savitljivi i grublji.

Neki ljudi koji vole tapete koriste plasticne ili poluplasticne tapete. Lako se ciste, dovoljna je vlazna krpa i deterdzent, a nema straha od skidanja boje ili teksture tapeta.

plasticni-delovi-topljenje-plastike-recikliranje

Ukoliko zelite da kupite proizvode od plastike na veliko, trenutno imamo 3 zanimljiva i korisna artikla u ponudi. U svim bojama.

1. Personalizovane kukice od plastike za zid (zidni drzaci za krpe, peskire, odecu itd)

Sa logoom vase firme, slikom koju zelite da bude na kukicama, imenom i bilo cim drugim kao print na 75 kukica u boji po vasoj zelji. Logo mozete da nam dostavite ili zatrazite da vam posaljemo nasa vizuelna resenja pa da odaberete finalno za stampu na kukicama.

2. Male plasticne saksijice za cvece (izdrzljive mini-saksije)

Kvalitetna plastika, mogu da izdrze i tezu zemlju kao i vece cvece sa tezim granama. Sa rupicama na poledjini.

3. Plasticne vezice za zatezanje i vezivanje predmeta (univerzalne)

Univerzalne su jer se za razliku od onih klasicnih, starinskih vezica koje svi znamo, ove nase nove ne moraju kidati nakon upotrebe. Nema razloga za secenjem vezice i unistavanjem iste, ona se otkaci i spremna je za novu upotrebu. Izuzetno prakticna inovacija!

Budite slobodni da nam se obratite za dodatne informacije i besplatan uzorak.

KONTAKT
Mobilni: 064/466 50 56
E-mail: plastikastarapazova@gmail.com

DRUSTVENE MREZE
Facebook | Instagram | Twitter | YouTube | LinkedIn | Pinterest | Tumblr

Нема коментара:

Постави коментар