среда, 31. јул 2019.

Logo kompanije kao promotivni materijal

plastika-stara-pazova-logo-plasticar-proizvodnja-plastike

Iako se kod nas se u zargonu kaze "reklamni materijal", promotivni materijal je vazan deo u fizickoj promociji firmi, agencija, udruzenja, kompanija, zanatlija, proizvoda i pojedinaca. Svako zeli da bude vidljiviji, pogotovo kada je biznis u pitanju.

Kao najjednostavniji primer cemo uzeti nas promo materijal. Logo vidite iznad, odabrali smo crno-crvenu kombinaciju boja i upecatljiv dizajn. A kako to izgleda na gotovom proizvodu? Pogledajte i sami.


Mi smo poprilicno zadovoljni finalnim proizvodom, u pitanju je kvalitetna plastika sa jakim drzacem koji moze da izdrzi ne samo klasicne stvari koje ljudi "bese". Krpe u kuhinji, peskiri u kupatilu, jakne u hodniku... To su, reklo bi se, i glavni nacini upotrebe ove plasticne samolepljive kukice za zid.

Kao sto imate priliku da pogledate na fotografiji iznad, urbano receno, "print je u fullu". Kvalitetna stampa u kojoj su zive boje i jasan font kao i logo. Saljemo ovaj primerak svakom ko je zainteresovan za narudzbinu paketa drzaca za zid. Ovo je i nas najnoviji proizvod, svakako za sada najzanimljiviji i nauzbudljiviji poduhvat, cime kupcima dajemo resenje na vise nacina.

plasticne-kukice-za-kacenje-odece-peskira-krpa-zidne

Kompanije, firme i poslodavci cesto narucuju pakete ovih simpaticnih kukica kako bi mogli da ih podele svojim klijentima, potencijalnim kupcima a jako cesto na sajmovima. Na njima predstavljaju svoj brend i firmu pa time imaju priliku da podele jeftin a koristan promotivni materijal. Ovako izgleda primer, staklena posuda sa zanimljivim promotivnim materijalom.

reklamne-samolepljive-kuke-za-kacenje-na-zidu-drzaci-jakni-kukice-personalizovane-plasticne-logom-promotivni-materijal

Budite slobodni da nam se obratite za dodatne informacije i besplatan uzorak.

KONTAKT
Mobilni: 064/466 50 56
E-mail: plastikastarapazova@gmail.com

DRUSTVENE MREZE
Facebook | Instagram | Twitter | YouTube | LinkedIn | Pinterest | Tumblr

Imamo i ova 2 artikla na raspolaganju za kupovinu na veliko:

1. Male plasticne saksijice za cvece (izdrzljive mini-saksije)

Kvalitetna plastika, mogu da izdrze i tezu zemlju kao i vece cvece sa tezim granama. Sa rupicama na poledjini.

2. Plasticne vezice za zatezanje i vezivanje predmeta (univerzalne)

Univerzalne su jer se za razliku od onih klasicnih, starinskih vezica koje svi znamo, ove nase nove ne moraju kidati nakon upotrebe. Nema razloga za secenjem vezice i unistavanjem iste, ona se otkaci i spremna je za novu upotrebu. Izuzetno prakticna inovacija!

Нема коментара:

Постави коментар