понедељак, 11. март 2019.

Plasticne mini-saksijice za cvece

prelepe-male-saksije-kaktus-plasticna-saksijica-cena-boje-narudzbina

Svakom pravom bastovanu, bitno je da poseduje kvalitetne saksije. One su osnove lepo odgajenog cveca. Saksije od plastike su veoma zastupljene jer su prakticne za odrzavanje. A zbog opcija najrazlicitijih boja, mogu isplanirano i smelo da se uklope sa bojom kaktusa, ili pak cveta, koji ce izniknuti iz zemlje.

male-plasticne-saksije-za-cvece

Volimo da verujemo da ih i samo cvece voli, ne samo ljubitelji flore i bastovani koji redovno sade i gaje cvece. Saksije mozete odabrati tako da odgovaraju Vasim biljkama po boji i obliku. Na ovoj stranici mozete da pogledate fotografisane primere primene ovih simpaticnih malih saksijica.

dimenzije-malih-saksija-od-plastike-kupovina

Mi izradjujemo mini-saksije koje su po velicini predvidjene za manje biljke i mini-cvetove, kaktuse (kao sto mozete da vidite na fotografijama, to je mozda i najcesca namena) ali i za razlicite bastenske eksperimente, za one nesto hrabrije.

Ove male saksije staju na dlan, po sirini mogu da se obuhvate sakom. Dimenzije mini-saksija su 50mm.

velicina-plasticne-mini-saksije-sa-cenama

Vasem domu ili pak poslovnom prostoru, ove male saksijice ce dati poseban pecat i uciniti ga jedinstvenim.

Savrsene su za prodaju malih kaktusa na veliko za 8. mart, Dan zena. Zbog velicine, dosta ljudi nema dilemu da ih kupi jer su prakticne (pre svega zbog velicine) pa su pravi poklon koji ne zahteva preteranu paznju i poseban nacin transporta. Mogu da se nose i tek tako, samo na dlanu jer, izuzetno su lagane. A odlican su znak paznje, sa posadjenim ili vec izniklim cvetom/kaktusom.

Mini-saksije su dovoljno debele ali i savitljive. Ipak, nisu lako lomljive. Kao vizuelni dokaz, prilazemo sledeci video-klip:


Impresivno, zar ne? Nesalomljive saksije nisu cesta pojava, slozicete se. Jos jedna od osobina je ta da poseduju tri rupice na rubu podloge kako bi mogla da prodje voda. Mozete ih primetiti i na prilozenim fotografijama. Ostaje vam jos samo da izaberite Vasu omiljenu boju (ili vise njih) i ukombinujete saksije u svoj zivotni prostor.

Garantujemo uzivanje u lepoti Vaseg cveca.

mali-kaktus-saksiji-boji-plastika-jeftina-veliko

Cena: 1,75 dinara/komad (crna boja) i 2,50 dinara/komad (u ostalim bojama).

Dostupne su za kupovinu na veliko. Minimalna kolicina porudzbine: 1000 komada.

plasticne-mini-saksijice-za-sadjenje-malog-cveca

Budite slobodni da nam se obratite za dodatne informacije i besplatan uzorak.

KONTAKT
Mobilni: 064/466 50 56
E-mail: plastikastarapazova@gmail.com

DRUSTVENE MREZE
Facebook | Instagram | Twitter | YouTube | LinkedIn | Pinterest | Tumblr

Imamo i ova 2 artikla na raspolaganju za kupovinu na veliko:

1. Personalizovane kukice od plastike za zid (zidni drzaci za krpe, peskire, odecu itd)

Sa logoom vase firme, slikom koju zelite da bude na kukicama, imenom i bilo cim drugim kao print na 75 kukica u boji po vasoj zelji. Logo mozete da nam dostavite ili zatrazite da vam posaljemo nasa vizuelna resenja pa da odaberete finalno za stampu na kukicama.

2. Plasticne vezice za zatezanje i vezivanje predmeta (univerzalne)

Univerzalne su jer se za razliku od onih klasicnih, starinskih vezica koje svi znamo, ove nase nove ne moraju kidati nakon upotrebe. Nema razloga za secenjem vezice i unistavanjem iste, ona se otkaci i spremna je za novu upotrebu. Izuzetno prakticna inovacija!

Нема коментара:

Постави коментар