недеља, 10. март 2019.

Korisnost plastike

plasticni-proizvodi-prodaja-jeftina-plastika-prodavnica

Slozicete se da je danas gotovo nemoguce zamisliti zivot bez proizvoda koji su izradjeni od plastike. Koristimo ih u svim sferama svog zivota. I u velikom broju industrija. Plastika je efikasniji materijal od ostalih. Pre svega zato sto je energetski efikasna u proizvodnji, cime se stedi struja i novac, a takodje zato sto je mnogo laksa od drugih materijala.

Plasticne proizvode mozemo koristiti vise od jednog puta

To je mozda i jedna od njenih najvecih prednosti, univerzalnost i odrzivost. Ne moramo da je bacamo posle jedne upotrebe, sto mnogima godi jer je prakticno i stedi se novac.

boje-plastike-po-zelji-kupovina-plasticnih-predmeta

Plasticnu ambalazu cesto koristimo za drzanje hrane i cuvanje njene svezine. Nakon toga, uvek je mozemo oprati i opet iskoristiti, cak i za skladistenje sasvim druge vrste namirnica. Ono sto mnogi ne znaju doduse je cinjenica da plasticnu ambalazu ne treba prati sa abrazivnim sredstvima. Tom prilikom, osim sto plastika moze da se ogrebe, u pukotinama mogu da se skupljaju bakterije a to naravno niko ne zeli.

Pristupacna cena plasticnih proizvoda

Stednja novca se postize cinjenicama da je plastika dugotrajan materijal koji se ne lomi lako a imamo i mogucnost da je koristimo u vise navrata. Takodje, jedna od prednosti je i olaksan transport. Uzimajuci sve ovo u obzir, znamo i da je sama plasticna masa poprilicno jeftina.

Ono sto mozemo da zakljucimo je da su proizvodi od plastike laksi, jeftiniji, u kojoj god boji po zelji, razlicitih velicina i oblika, dakle i to je po izboru.

plasticni-delovi-topljenje-plastike-recikliranje

Ukoliko zelite da kupite proizvode od plastike na veliko, trenutno imamo 3 zanimljiva i korisna artikla u ponudi. U svim bojama.

1. Personalizovane kukice od plastike za zid (zidni drzaci za krpe, peskire, odecu itd)

Sa logoom vase firme, slikom koju zelite da bude na kukicama, imenom i bilo cim drugim kao print na 75 kukica u boji po vasoj zelji. Logo mozete da nam dostavite ili zatrazite da vam posaljemo nasa vizuelna resenja pa da odaberete finalno za stampu na kukicama.

2. Male plasticne saksijice za cvece (izdrzljive mini-saksije)

Kvalitetna plastika, mogu da izdrze i tezu zemlju kao i vece cvece sa tezim granama. Sa rupicama na poledjini.

3. Plasticne vezice za zatezanje i vezivanje predmeta (univerzalne)

Univerzalne su jer se za razliku od onih klasicnih, starinskih vezica koje svi znamo, ove nase nove ne moraju kidati nakon upotrebe. Nema razloga za secenjem vezice i unistavanjem iste, ona se otkaci i spremna je za novu upotrebu. Izuzetno prakticna inovacija!

Budite slobodni da nam se obratite za dodatne informacije i besplatan uzorak.

KONTAKT
Mobilni: 064/466 50 56
E-mail: plastikastarapazova@gmail.com

DRUSTVENE MREZE
Facebook | Instagram | Twitter | YouTube | LinkedIn | Pinterest | Tumblr

Нема коментара:

Постави коментар