уторак, 2. јул 2019.

Male plasticne saksije za cvece - prodaja i kupovina na veliko

kupovina-malih-saksija-od-plastike-na-veliko

Stalno saradjujemo sa bastovanima, ponekad i sa onima koji zele to da postanu. Svi oni kupuju male saksije na veliko, kako bi imali spremne saksijice za izradu cvetnih aranzmana, ikebana, presada i drugog. Mi imamo u ponudi sve boje mini-saksija sto je odlicno za sortiranje cveca koje ce biti rasadjivano.

prodaja-mini-saksija-na-veliko-povoljno

Kada kazemo mini-saksije, zaista mislimo na to. Dimenzije ovih simpaticnih saksijica su 50mm. Volimo da kazemo da moze svako da ih obuhvati sakom, sto ih cini izuzetno prakticnim kada je velicina u pitanju, a zatim i transport istih i zauzimanje mesta u prostoru.

Ipak, najpopularnija upotreba nasih malih plasticnih saksija je sadjenje i prodaja mini-kaktusa. Ovi kaktuscici su prelepi, odlican su poklon za Osmi mart - Dan zena. Neretko bas nase saksije kupuju klinci mamama za 8. mart kada idu kuci iz skole, od nasih saradnika, ulicnih prodavaca i prodavaca u cvecarama sirom zemlje.

gde-cvecare-kupuju-plasticne-saksije

Cinjenica koju ne propustamo da spomenemo je izuzetna savitljivost i gotova nesalomljivost nasih mini saksijica. Dokaz mozete da vidite i sami u ovom video-snimku.


Posto nudimo prodaju tj kupovinu ovih malih plasticnih saksija za cvece na veliko, imamo i takve (povoljne cene) za Vas.


  • 1,75 dinara/komad (crna boja) 
  • 2,50 dinara/komad (u ostalim bojama)


Dostupne su a nase kontakte mozete pronaci u nastavku. Minimalna kolicina porudzbine: 1000 komada.

gde-rasadnici-kupuju-plasticne-saksijice-za-cvece

Ukoliko zelite da kupite neke druge proizvode od plastike na veliko, trenutno imamo jos 2 zanimljiva i korisna artikla u ponudi. Takodje u svim bojama.

1. Personalizovane kukice od plastike za zid (zidni drzaci za krpe, peskire, odecu itd)

Sa logoom vase firme, slikom koju zelite da bude na kukicama, imenom i bilo cim drugim kao print na 75 kukica u boji po vasoj zelji. Logo mozete da nam dostavite ili zatrazite da vam posaljemo nasa vizuelna resenja pa da odaberete finalno za stampu na kukicama.

2. Plasticne vezice za zatezanje i vezivanje predmeta (univerzalne)

Univerzalne su jer se za razliku od onih klasicnih, starinskih vezica koje svi znamo, ove nase nove ne moraju kidati nakon upotrebe. Nema razloga za secenjem vezice i unistavanjem iste, ona se otkaci i spremna je za novu upotrebu. Izuzetno prakticna inovacija!

Budite slobodni da nam se obratite za dodatne informacije i besplatan uzorak.

KONTAKT
Mobilni: 064/466 50 56
E-mail: plastikastarapazova@gmail.com

DRUSTVENE MREZE
Facebook | Instagram | Twitter | YouTube | LinkedIn | Pinterest | Tumblr

Нема коментара:

Постави коментар