петак, 30. август 2019.

Gde kupiti saksije za malo cvece na veliko?

kupovina-mini-saksija-boje-plastika-cene

Ukoliko ste iz Srbije a potrebne su Vam velike kolicine plasticnih saksija na veliko, imamo resenje.

Plastika Stara Pazova proizvodi saksije malih dimenzija od kvalitetne plastike. U svim bojama. Isporucuje ih na Vasu adresu a postoji i opcija za dogovor oko licnog preuzimanja u Staroj Pazovi. Prodavci plastike sirom Srbije znaju da je Stara Pazova kolevka proizvoda od plastike.

saksije-od-plastike-iz-stare-pazova

Vec nekoliko godina, cvecare, plasticarske radnje, bastovani, prodavci cveca i drugi snabdevaju se preko nas i uzimaju kvalitetne plasticne saksije za mini-cvece. Dokazano su takve jer do sada vec svako i njihova mama znaju da se ne lome, koliki god snagator pokusa da ih savije svojom sakom. Evo jednog uhvacenog na delu:


Posto se mnogi pitaju gde mogu da kupe saksije malih dimenzija ali na veliko, odlucili smo da Vam damo konkretnu ponudu. Imamo povoljne cene za Vas:

  • 1,75 dinara/komad (crna boja) 
  • 2,50 dinara/komad (u ostalim bojama)
prelepe-plasticne-saksijice-za-rasadu

Minimalna kolicina porudzbine: 1000 komada. Dostupni su i besplatni uzorci za zainteresovane, kako biste se uverili u kvalitet naseg proizvoda. Ukoliko Vas interesuje nesto sto nismo napisali, na raspolaganju smo Vam.

KONTAKT
Mobilni: 064/466 50 56
E-mail: plastikastarapazova@gmail.com

DRUSTVENE MREZE
Facebook | Instagram | Twitter | YouTube | LinkedIn | Pinterest | Tumblr


Ukoliko zelite da kupite neke druge proizvode od plastike na veliko, trenutno imamo jos 2 zanimljiva i korisna artikla u ponudi. Takodje u svim bojama.

1. Personalizovane kukice od plastike za zid (zidni drzaci za krpe, peskire, odecu itd)

Sa logoom vase firme, slikom koju zelite da bude na kukicama, imenom i bilo cim drugim kao print na 75 kukica u boji po vasoj zelji. Logo mozete da nam dostavite ili zatrazite da vam posaljemo nasa vizuelna resenja pa da odaberete finalno za stampu na kukicama.

2. Plasticne vezice za zatezanje i vezivanje predmeta (univerzalne)

Univerzalne su jer se za razliku od onih klasicnih, starinskih vezica koje svi znamo, ove nase nove ne moraju kidati nakon upotrebe. Nema razloga za secenjem vezice i unistavanjem iste, ona se otkaci i spremna je za novu upotrebu. Izuzetno prakticna inovacija!

Нема коментара:

Постави коментар